Birkely

På afdeling Birkely er der plads til 8 unge i alderen ca.14-18 år. Her arbejdes der ud fra en aftalepædagogisk vinkel, hvor de unge er med til at planlægge hverdagen. Når man bor på Birkely arbejdes der i høj grad med udvikling af selvstændighed. Det forventes at man er selvstændigt transporterende til samvær, fritidsaktiviteter, indkøb og besøg. Der arbejdes med at de unge motiveres til at deltage i eksterne aktiviteter samt søge fritidsjob.
Der afholdes husmøder en gang om måneden hvor de unge kan drøfte dagligdagen med hinanden samt være med til at udvikle afdelingen i forhold til normer og regler. De voksne har som oftest også nogle punkter med til mødet. Der tages referat og det sættes ind i Birkely mappen som står på hylden ved spisebordet.

Hver ung har maddage, hvor der tilbederes mad til gruppen. Hver ung har ansvar for egen tøjvask samt rengøring af eget værelse. Fællesarealerne rengøres efter en turnus ordning.
De unge mennesker kan efter aftale med de tilknyttede voksne, tage på indkøbsture, besøge venner og kærester samt familie.

I spisestuen hænger der en plan tavle for ugen. Her opdateres ugen både med de praktiske gøremål samt fritidsaktiviteter og weekends

Der er et øget fokus på håndtering af egen økonomi og de unge får vejledning og guidning i håndtering af tøindkøbj samt brug af lommepenge. De unge skal efter det 16.år selv købe hygiejneartikler.

Man kan besøge de andre afdelinger efter aftale med de voksne.

Aktuelt...

Sommerfest

Så fik vi endelig mulighed for at afholde vores fælles sommerfest for os alle. Vi …

Birkelys sommertur

Birkelys sommertur gik også mod det jyske . Også for os var det vigtigt at …

Pilelys sommertur

Pilelys tur startede ved Vejle på en lejrplads tæt ved Gudenåens udspring.Vi var heldige med …

Spirens sommertur

Spirens sommer og opsamlings-tur gik igen i år til forskellige shelter og lejrpladser i Danmark. …

En tur på skaterbanen

Der var en del af drengene der havde en del energi  i dag som skulle …

Fotos fra hverdagen

Her er lidt fotos fra afdeling “Spirens” hverdag. Der er nogen der går til ridning …

Scroll to Top