Birkely

På afdeling Birkely er der plads til 8 unge i alderen ca.14-18 år. Her arbejdes der ud fra en aftalepædagogisk vinkel, hvor de unge er med til at planlægge hverdagen. Når man bor på Birkely arbejdes der i høj grad med udvikling af selvstændighed. Det forventes at man er selvstændigt transporterende til samvær, fritidsaktiviteter, indkøb og besøg. Der arbejdes med at de unge motiveres til at deltage i eksterne aktiviteter samt søge fritidsjob.
Der afholdes husmøder en gang om måneden hvor de unge kan drøfte dagligdagen med hinanden samt være med til at udvikle afdelingen i forhold til normer og regler. De voksne har som oftest også nogle punkter med til mødet. Der tages referat og det sættes ind i Birkely mappen som står på hylden ved spisebordet.

Hver ung har maddage, hvor der tilbederes mad til gruppen. Hver ung har ansvar for egen tøjvask samt rengøring af eget værelse. Fællesarealerne rengøres efter en turnus ordning.
De unge mennesker kan efter aftale med de tilknyttede voksne, tage på indkøbsture, besøge venner og kærester samt familie.

I spisestuen hænger der en plan tavle for ugen. Her opdateres ugen både med de praktiske gøremål samt fritidsaktiviteter og weekends

Der er et øget fokus på håndtering af egen økonomi og de unge får vejledning og guidning i håndtering af tøindkøbj samt brug af lommepenge. De unge skal efter det 16.år selv købe hygiejneartikler.

Man kan besøge de andre afdelinger efter aftale med de voksne.

Aktuelt...

En tur på skaterbanen

Der var en del af drengene der havde en del energi  i dag som skulle …

Fotos fra hverdagen

Her er lidt fotos fra afdeling “Spirens” hverdag. Der er nogen der går til ridning …

Spirens Sommertur 2020

Spirens tur i år blev også i Danmark pga Corona-situationen. De valgte at tage til …

Pilelys Sommertur 2020

Pilely satte kursen mod Jylland til deres sommertur. Shelters, telte og bålpladser dannede rammen om …

Birkelys sommertur 2020

Birkelys sommertur var denne gang en vandretur med udgangspunkt i Odsherred. Vi fandt igen denne …

Skitur til Trysil 2020

Vores årlige skitur gik endnu engang til Trysil. Vi havde lejet tre store hytter og …

Scroll til toppen