Pilely

På afdeling Pilely er der plads til 8 børn og unge i alderen 12-18 år. Her arbejdes der ud fra en aftalepædagogisk vinkel, hvor de unge er med til at planlægge deres egen hverdag. Der er forsat en struktur og ramme på de praktiske pligter som er en del af dagligdagen på Pilely.

Når man bor på Pilely arbejdes der med udvikling af øget selvstændighed. Det betyder, at der arbejdes med at den unge tager mere ansvar blandt andet i forhold til tranport til samvær,fritidsaktiviteter og indkøb. Derudover trænes der i håndtering af økonomi, støtte til at deltage i eksterne aktiviteter samt søge fritidsjob for at udbygge de eksterne relationer.

Der afholdes husmøder en gang om måneden hvor de unge kan drøfte dagligdagen med hinanden samt være med til at udvikle afdelingen i forhold til normer og regler. De voksne har som oftest også nogle punkter med til mødet. Der tages referat og det sættes ind i Pilely mappen som står på hylden ved spisebordet.

Hver ung har maddage, hvor der tilbederes mad til gruppen. Hver ung har ansvar for egen tøjvask samt rengøring af eget værelse.
De unge mennesker kan efter aftale med de tilknyttede voksne, tage på indkøbsture, besøge venner og kærester samt familie.

I spisestuen hænger der en plan tavle for ugen. Her opdateres ugen både med de praktiske gøremål samt fritidsaktiviteter og weekendsaktiviteter.

De unge får vejledning og guidning i håndtering af tøj samt brug af lommepenge. De unge skal efter det 16.år selv købe hygiejneartikler.

Man kan besøge de andre afdelinger efter aftale med de voksne.

20200304_100749559_iOS

Aktuelt...

Sommerfest

Så fik vi endelig mulighed for at afholde vores fælles sommerfest for os alle. Vi …

Birkelys sommertur

Birkelys sommertur gik også mod det jyske . Også for os var det vigtigt at …

Pilelys sommertur

Pilelys tur startede ved Vejle på en lejrplads tæt ved Gudenåens udspring.Vi var heldige med …

Spirens sommertur

Spirens sommer og opsamlings-tur gik igen i år til forskellige shelter og lejrpladser i Danmark. …

En tur på skaterbanen

Der var en del af drengene der havde en del energi  i dag som skulle …

Fotos fra hverdagen

Her er lidt fotos fra afdeling “Spirens” hverdag. Der er nogen der går til ridning …

Scroll to Top